Коруна

Українські Карпати завжди запрошують до себе туристів з усього світу завдяки особливій природі, природнім джерелам мінеральних вод, та навіть прекрасно розвиненою інфраструктурою, яка практично щодня тільки розвивається. Місцева краса та комфорт елементарно не дасть вам спати, є це особливість готелю “Коруна”, що пропонує курорт Карпат або ж інший варіант. Непросто знайти в Україні місце, яке б хоч трохи нагадувало прекрасні та насичені чистим повітрям Карпати, як і місце, де б гірський відпочинок став кращим, ніж в селі Татарів, до розміщений курорт-готель “Коруна”. Готельний комплекс “Коруна” запрошує всіх бажаючих з головою зануритися у світ приємного релаксу в максимально комфортабельних апартаментах та з купою розваг, які знайдуть свого любителя. Відчувши на власному досвіді комфорт перебування в комплексі «КОРУНА», у вас більше не буде поставати питання вибору, куди їхати відпочивати. Абсолютно кожен відвідувач Карпат зможе знайти там відпочинок за власними уподобаннями. У той же час, Карпати однаково відкриті круглий рік і там однаково завжди є що побачити. Місцева краса елементарно не дасть вам спати, є це відпочинок з дітьми в Карпатах або ж інший варіант. Довіртеся досвіду спеціалістів комплексу «Коруна». Ви можете кататися цілий день безперервно по засніжених схилах або досліджувати місцевості в піших походах. З настанням темряви піти в одне з місцевих колоритних кафе готелю «Коруна» – незамінна частина відпочинку. Звичайно, зимові Карпати – сезон гірськолижних курортів, який безперервно працює протягом з листопада по березень. Якщо у вас є діти, в готелі їм буде чим розважитися в спеціально обладнаній кімнаті.

Раздел каталога: Туризм, курорты, отели

Тел.: 067 857-3102

Email: koruna.booking@gmail.com

Всего посещений сайта: 11

Адрес сайта: https://koruna.ua/

Похожие сайты

Школа художественной гимнастики Веры Шиманской
Школа художественной гимнастики Веры Шиманской
Школа художественной гимнастики Веры Шиманской- Олимпийской чемпионки, многократной чемпионки Мира и Европы.

подробно...

Дата публикации: 12 октября 2018
Fuookan, спортивная секция
Fuookan, спортивная секция
ИСТОРИЯ КЛУБА "РАМЕНКИ" Президент клуба "Раменки" - Хан Виктор Геннадьевич мастер спорта СССР, 7 дан WKF. Вице-президент клуба "Раменки" - Цой Олег Алексеевич мастер спорта СССр, 6 дан WKF. Cпортивно-профессиональный клуб "Раменки" основан в 1989 году.

подробно...

Дата публикации: 12 октября 2018
Heelys, сеть магазинов роликовых кроссовок
Heelys, сеть магазинов роликовых кроссовок
Кроссовки роликовые в Heelys shop – это безопасные роликовые кроссовки, лучшие роликовые кроссовки и кеды heelys

подробно...

Дата публикации: 12 октября 2018
Slimclub, велнес-студия
Slimclub, велнес-студия
Велнес центр по коррекции фигуры с помощью велнесс-тренажеров и велнесс-оборудования для похудения, которые позволят иметь стройную и красивую фигуру

подробно...

Дата публикации: 05 октября 2018
БлюСкай, сеть туристических агентств
БлюСкай, сеть туристических агентств
Сеть туристических агентств Блю Скай предлагает - туры в ОАЭ, Тайланд, Гоа, Кубу, Китай, Вьетнам, Чехию, Италию, Францию, Мальдивы, Сейшелы, Австрию.

подробно...

Дата публикации: 05 октября 2018

© 2024, Белый каталог сайтов